چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

نتانیاهو: از توافق هسته‌ای با ایران استقبال می‌کنیم

نتانیاهو: از توافق هسته‌ای با ایران استقبال می‌کنیم بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جدید‌ترین موضع‌گیری خود در مورد برنامه هسته‌ای ایران گفت: از توافقی که مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شود استقبال می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 21
کد خبر: ۲۷۸۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جدید‌ترین موضع گیری خود در مورد برنامه هسته‌ای ایران گفت: از توافقی که مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شود استقبال می‌کنیم.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جریان سخنرانی خود افزود: ما با آمریکا در هماهنگی کامل هستیم، ما قادریم به توافقی دست پیدا کنیم که مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شود و اگر این امر محقق شود، از آن استقبال می‌کنیم، اما اسرائیل حق دفاع از خود را محفوظ می‌داند.

نتانیاهو در ادامه با اشاره به تلاش‌ها برای آزادی اسرای اسرائیلی در نوار غزه ادعا کرد ۲۰ اسیر اسرائیلی در غزه همچنان زنده هستند و ۳۸ جسد نیز در آنجا نگهداری می‌شود، اما ما برای بازگرداندن همه آنها تلاش می‌کنیم.

وی در ادامه بدون اشاره به ناکامی ۲۰ ماهه ارتش اسرائیل در جنگ غزه اظهار داشت به بسیاری از اهداف خود دست پیدا کرده‌ایم و برای دستیابی به دستاورد‌های بیشتری برنامه داریم.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین از احتمال موفقیت‌آمیز بودن ترور محمد سنوار در حمله اخیر این رژیم به غزه خبر داد تا مشخص شود این رژیم هنوز در مورد موفقیت و صحت این عملیات تردید دارد.

نتانیاهو همچنین در مورد کمک‌های مالی سال‌های گذشته قطر به حماس افزود: اموالی که با موافقت ما از قطر به دست حماس رسید تنها با توصیه شاباک و موساد صورت پذیرفت. وی در ادامه از این کمک‌ها و حمایت‌های دوحه از حماس ابراز ناخرسندی کرد.

وی در ادامه از آغاز تلاش‌هایی به منظور تدوین قانونی خبر داد که نام قطر را در زمره کشور‌های متخاصم با رژیم صهیونیستی قرار می‌دهد./ تسنیم 

کلمات کلیدی: نتانیاهو توافق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار